Firman olen perustanut vuonna 2014 ja jo silloin pohdin sivujen rakentamista. Sen verran tein, että varasin vapaana olevan leanet.fi -domainin. Sivuille sain kuitenkin siirrettyä logon ja yhteystiedot ja sellaiseen muotoon se jäi moneksi vuodeksi. Nyt olen vihdoin saamassa jotain aikaiseksi ja osittain omin voimin ja osittain Fiverrin kautta ostettua osaajaa käyttäen leanetin sivut ovat syntymässä.

Tämä on hyvä prosessi taas itsellekin miettiä, että mihin tulisi fokustaa. Oma kotikonsulttini on koko ajan painottanut, että fokus pitää olla terävä ja sitä samaahan itse painotan omille asiakkailleni. Sivustoa tehtäessä vain huomaa, että se ei ole ihan helppo tehtävä. Nyt omista osaamisalueista on kuitenkin löytymässä nuo neljä, jotka olen nostanut Palvelut-sivulle eli strategiatyöskentely, coaching, lean-kehittäminen sekä yleisempi liikkeenjohdon konsultointi, joka tietenkin voi pitää sisällään lähes kaikkea liiketoiminnan kehittämistä. Halusin sen kuitenkin pitää, koska osa toimeksiannoista on todella laajoja ja monipuolisia ja ne on haastavaa kategorisoida noihin muihin.

Sivusto on vielä kesken, mutta toivon saavani mahdollisimman paljon kommentteja ja ideoita mihin suuntaan tätä tulisi kehittää.