Leanet Oy

L

eanet Oy on perustettu v. 2014. Minulla on laaja kokemus erilaisten liiketoimintojen ja myynnin johtamisesta ja menestyksekkäästä kasvattamisesta.

KTM koulutustausta sekä 30 vuoden käytännön liiketoiminta- ja tulosvastuu mahdollistavat nykyisen business coaching -roolin. Pitkä työura ICT alalla antaa edellytykset ymmärtää ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sekä siihen sisältyviä uhkia.

Coaching koulutus ja käytännön valmentava ote ja työkalut antavat mahdollisuuden organisaatioiden haastamiseen ja asioiden kyseenalaistamiseen ja uudenlaiseen tarkasteluun. HHJ koulutus ja -tutkinto sekä hallitustyöskentelykokemus hyvin erilaisilta toimialoilta luovat myös edellytyksiä tuloksekkaalle yhteistyölle.

Miten toimimme

Leanetin tehtävä on auttaa asiakkaitaan löytämään heissä oleva paras osaaminen, tietämys ja ymmärrys. Emme tuo valmiita vastauksia tai malleja, vaan annamme oikeita työkaluja ja etenemme asiakkaan ehdoilla, kyseenalaistamme ja haastamme, kuuntelemme ja keskustelemme. Varmistamme, että asiakas pääsee haluamaansa tavoitteeseen. Tehtävämme on aina tuoda lisää arvoa sekä sinun että asiakkaasi toimintaan.

Jari Lehtineva
Jari LehtinevaBusiness Coach
The leading vision is to help customers to achieve their goals. That is enabled with strong business background and result-oriented working methods.

Kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan
sinun ja organisaatiosi tarpeista, haasteista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä