Liikkeenjohdon konsultointi

Teemme yrityksen ja organisaatioiden toiminnan kehittämistä monessa muodossa. Olemme mukana mm. myynnin kehittämisessä, muutoksen johtamisessa, erilaisissa liiketoiminnan kehityshankkeissa, tietohallinnon johtamisessa ja kehittämisessä, palvelumuotoilussa ja johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa. Tavoitteena on aina tuottaa arvoa asiakkaalle ja auttaa organisaatiota ja sen asiakkaita menestymään paremmin.

Ota yhteyttä

Business coaching

Johdon ja avainhenkilöiden kehittämistä Coachingin avulla. Coaching on vuorovaikutteista ja tavoitteellista valmennusta haluttuun lopputulokseen pääsemiseksi. Luottamuksellisella ja intensiivisellä yhteistyöllä varmistetaan, että sovitut asiat ja tavoitteet saadaan toteutumaan.

Ota yhteyttä

Strategiatyöskentely

Strategiatyöskentelyssä käytetään kulloinkin parasta menetelmää ja tilanteeseen soveltuvia työkaluja. Strategia muodostuu asiakasyrityksen ehdoilla asiakkaan näköiseksi. Sparraus tarkoittaa myös kyseenalaistamista ja haastamista parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Varmistetaan, että strategia muuttuu myös käytännön toimenpiteiksi ja aikaansaamiseksi.

Ota yhteyttä

Lean coaching – prosessien kehitys

Lean on johdon työkalu, jonka avulla kehitetään ja parannetaan yrityksen toimintaa. Lean on pyrkimystä erinomaisuuteen ja jatkuvaa parantamista pienin askelin. Matka erinomaisuuteen edellyttää sitoutumista organisaation joka tasolla. Työkaluilla on mahdollista saada nopeita voittoja, mutta parhaaksi tuleminen vaatii vuosien työn. Lähdetään yhdessä tuottavalle lean-matkalle

Ota yhteyttä

Kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan
sinun ja organisaatiosi tarpeista, haasteista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä