ELY Konsultointi –

Yritysten

kehittämispalvelut

ELY konsultointi – vastuukonsultin avulla tuettua potkua liiketoimintaan

Ely keskus tarjoaa Yritysten kehittämispalveluja suomalaisten yritysten käyttöön. ELY kustannustuettujen konsultointipäivien avulla yrityksen on matalampi kynnys palkata ulkopuolinen konsultti auttamaan yritystä sen tärkeissä kehityshankkeissa. 

Leanet Oy on valittu Yritysten kehittämispalvelujen Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen palveluntuottajaksi. 

Jari on ELY-keskuksen valtuutettu vastuukonsultti Analyysi- ja Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistuminen -palveluissa. Jarilla on 30 vuoden kokemus erilaisten liiketoimintojen kehittämisestä, johtamisesta ja kasvattamisesta. 

Mathias Hasselblatt toimii Leanetin kautta valtuutettuna vastuukonsulttina Markkinointi- ja asiakkuudet -palvelussa. Mathias toimii yrittäjänä ja liiketoiminnan kehittäjänä 1dea Oy:ssä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Tutustu Mathiakseen tarkemmin täältä: Linkedin ja 1dea.fi

Ekman Systems, johdon konsultointi

Toimitusjohtaja halusi lähteä kehittämään yrityksen myynnin prosesseja sekä selkeyttää niihin liittyviä vanhoja toimintamalleja liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen mahdollistamiseksi. Käytiin läpi yrityksen myynnin nykytilanne sekä myyntihenkilöstön roolitukset ja osaamisen painopisteet.

“Yhteisissä workshopeissa määrittelimme Jarin johdolla myynnin prosessien nykytilanteen ja rakensimme yhdessä (myynnin) henkilöstön kanssa prosessien ideaalitilanteen. Löysimme selkeitä kehityskohteita, joita lähdimme yhdessä Jarin avustamana parantamaan. Henkilöstö antoi erinomaiset palautteet workshopeista ja ne koettiin erittäin hyödyllisiksi sekä käytännön läheisiksi.”

-Toimitusjohtaja, Katja Ekman

Konsultoinnin hyötyjä 

ELY-konsultoinnin merkittävimpiä hyötyjä ovat:

1. Ammattimaisempien työskentelytapojen tuominen yritykseen edullisesti

2. Uusien, käytännöllisten näkökulmien saaminen ammattilaiselta voi johtaa radikaaleihin kehitysharppauksiin

3. Osaaminen hyödyntää ulkopuolista osaamista yrityksen kehityksessä

Mitä ELY-konsultti tekee?

Valmentaja on ensisijaisesti sparraaja mieltä kuormittavien ajatustehtävien keskellä.

Hän auttaa löytämään ihmisten vahvuudet ja rakentamaan strategian niiden pohjalle. Valmentaja tuo toimivaksi todistettuja toimintamalleja ohjaamaan tekemistä rakentavaan suuntaan.

Valmentaja auttaa myös asettamaan tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet realistisiksi jotta pääset onnistumisen kierteeseen. Valmentaja auttaa myös kaikkia työntekijöitä ymmärtämään roolinsa osana yhtiön strategian toteuttamista.

Kenelle ELY-konsultointi on tarkoitettu

ELY-konsultointi on tarkoitettu kaikille Pk- yrityksille,  joilla katsotaan olevan edellytykset kannattavaan liiketoimintaan. 

Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista voit valita sopivimman yrityksesi tarpeisiin. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille mahdollisuus  kehittää yritystään ostamalla ulkopuolista konsultointipalvelua. 

ELY -konsultoinnin prosessi

ELY-konsultointi alkaa tyypillisesti analyysi palvelusta, jonka perusteella siirrytään konsultointiin. Konsultoinnin teemana voi olla esimerkiksi strategia tai muu liiketoiminnan kehittäminen, kuten myynti, markkinointi ja asiakkuudet. 

Analyysissä selvitetään yrityksen nykytila ja selvitetään kehityskohtia. Mikäli kehitystarve osataan jo selkeästi määritellä, voidaan aloittaa suoraan konsultoinnista.

Konsultoinnissa kehityskohtia viedään käytäntöön yhdessä konsultin kanssa.

Kuinka työskentelemme?

Käytämme työskentelyssä Coaching-metodeita.

Pysyviä tuloksia

Konsultoinnin tavoitteena on aina saavuttaa pysyviä tuloksia kohdeyrityksen liiketoiminnassa – se on ollut toimintaperiaatteeni aina.

Merkitys kehitystyölle tulee siitä, että sitoudutaan työskentelemään tavoitteiden eteen, eikä lopeteta ennen kuin ne on saavutettu. Rennolla otteella, matkasta nauttien. 

Investointi

ELY-konsultointi maksaa yritykselle 325€ päivä. (Arvo 1300 €).

Analyysi- palvelu maksaa yritykselle 260 € päivä.

(Arvo 1300 €).

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!