Jarin tarina

Leanet Oy on perustettu v. 2014.

KTM koulutustausta sekä 30 vuoden käytännön liiketoiminta- ja tulosvastuu mahdollistavat nykyisen business coaching -roolin. Pitkä työura ICT alalla antaa edellytykset ymmärtää ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sekä siihen sisältyviä uhkia.

Coaching koulutus ja käytännön valmentava ote ja työkalut antavat mahdollisuuden organisaatioiden haastamiseen ja asioiden kyseenalaistamiseen ja uudenlaiseen tarkasteluun. HHJ koulutus ja -tutkinto sekä hallitustyöskentelykokemus hyvin erilaisilta toimialoilta luovat myös edellytyksiä tuloksekkaalle yhteistyölle.Coaching koulutus ja käytännön valmentava ote ja työkalut antavat mahdollisuuden organisaatioiden haastamiseen ja asioiden kyseenalaistamiseen ja uudenlaiseen tarkasteluun.

HHJ koulutus ja -tutkinto sekä hallitustyöskentelykokemus hyvin erilaisilta toimialoilta luovat myös edellytyksiä tuloksekkaalle yhteistyölle.

Jari Lehtineva, Your Business Coach

The leading vision is to help customers to achieve their goals. That is enabled with strong business background and result-oriented working methods.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!