Johdon konsultointi

Johdon konsultointi – hanki sparrausta ja tehosta omaa ja organisaatiosi työskentelyä

Yrityksen johtaminen on samalla äärimmäisen palkitseva, mutta myös erittäin haastava tehtävä. Johtaja on usein yksin haastavien asioiden kanssa ja työmäärä voi tuntua valtavalta.

Menestyvien johtajien taustalla on usein taito hankkia oikeanlaista tukea ja sparrausta oikeaan aikaan. Luotettavan sparraajan ja ajatuskumppanin avulla tekemiseen tulee fokusta ja asioiden priorisointi auttaa keskittymään oikeiden asioiden tekemiseen.

30 vuotisella liikkeenjohdon urallani sain kokea johtamisen haasteita ja palkintoja sekä ottamaan vastaan valmennusta muilta valmentajilta. Yritysjohdon konsultointi on ollut minulle niin hyödyllistä liiketoiminnan kehittämisessä, että haluan auttaa myös sinua saavuttamaan parempia tuloksia vähemmällä puristamisella.

Buorre, johdon konsultointi

Asiakas halusi laajentaa toimintaansa liikkeenjohdon konsultointiin ja lean-konsultointitoimintaan. Konsultoinnissa läpikävimme yrityksen nykytilannetta, tarjoamaa sekä lähdimme siihen pohjautuen rakentamaan uutta liiketoimintasuunnitelmaa ja palvelukokonaisuuksia.

“Rakensimme Jarin kanssa liikkeenjohdon konsultoinnin, lean-konsultointitoiminnan sekä niihin liittyvien teknologioiden toimintamallit, tuotteistetut palvelukuvaukset ja myyntimateriaalit. Pääsimme tätä kautta laajentamaan tarjoamaa sekä kasvattamaan myyntiä uusille liiketoiminta-alueille.”

-Toimitusjohtaja, Sami Kulla

Sparrauksen hyötyjä

Keskeisimmät hyödyt liikkeenjohdon konsultoinnista:

1. Kyky keskittyä oleelliseen paremmin (Tavoitteet kirkkaana mielessä).

2. Luottocoach tukena, joka on käytettävissä tiukankin paikan tullen

3. Fokusoinnin avulla parempi energiataso ja enemmän aikaa käytettävissä

4. Kehittynyt kyky valmentaa muita: laita hyvä kiertämään ja moninkertaista hyödyt!

Mitä liikkeenjohdon konsultti tekee?

 

Valmentaja on ensisijaisesti sparraaja mieltä kuormittavien ajatustehtävien keskellä. 

Hän auttaa löytämään ihmisten vahvuudet ja rakentamaan strategian niiden pohjalle. Valmentaja tuo toimivaksi todistettuja toimintamalleja ohjaamaan tekemistä rakentavaan suuntaan. 

Valmentaja auttaa myös asettamaan tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet realistisiksi jotta pääset onnistumisen kierteeseen. Valmentaja auttaa myös kaikkia työntekijöitä ymmärtämään roolinsa osana yhtiön strategian toteuttamista.

Kenelle sparraus on tarkoitettu?

Leanetin yritysjohdon sparraus on tarkoitettu organisaatioiden johtotehtävissä toimiville henkilöille: asiantuntijoille, yrittäjille, johtoryhmän jäsenille, tiiminvetäjille ja toimitusjohtajille. Olen auttanut myös julkisen sektorin toimijoita. 

Sparraus on tarkoitettu erityisesti sinulle, jolla on halu jäsennellä ja kehittää ajatuksia sekä sitä kautta toimintaa säännöllisesti.

Haluat kyetä priorisoimaan asiat paremmin ja keskittyä tekemään oikeita asioita rennolla otteella.

Prosessi

Kick off/ kolmikantakeskustelu

Tavoitteiden määrittäminen

Nykytila

Vaihtoehdot

Toimeenpano käytäntöön

Toimeenpano käytäntöön

Kuinka työskentelemme?

Käytämme työskentelyssä Coaching-metodeita.

Sparrauksen avulla pysyviä tuloksia

Valmennuksen tehtävä on saada aikaan kehitystä, jonka avulla liiketoimintaan syntyy pysyviä strategian mukaisia tuloksia. 

Se vaatii sinnikkyyttä, sillä näkyvien tuloksien saavuttaminen vie aikaa. Lukuisia valmennushankkeita läpivienyt valmentaja auttaa palaamaan takaisin kehityspolulle, kun ote jossakin vaiheessa herpaantuu.

Sen avulla pääset lopulta nauttimaan kovan työsi hedelmistä.

Investointi – paljonko konsultointi maksaa?Yritysjohdon konsultointi maksaa

6 kk 5200€ + alv ja 

12 kk 10400 € + alv.

Tapaaminen järjestetään 2 viikon välein.

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!