Strategiaa, Ely-konsultointia ja yliopistoprojektia

Taas kun tulee sellaisia muutoksia, että pääsee Leanetin sivuja muokkaamaan, niin havahtuu siihen, että kaikki normaali tiedottaminen ja päivittäminen sivuston kautta on jäänyt tekemättä. Yli vuosi on mennyt vain asiakashankkeiden toteuttamisessa ja niistä kertominen on jäänyt nollaan.

Ely-hankkeiden lisäksi olen saanut olla mukana rakentamassa mm. Laihian kunnan strategiaa. Siinä teimme Veli-Matti Laitisen kanssa yhteistyötä ja autoimme kevään ja syksyn aikana Laihiaa rakentamaan uuden kuntastrategian. Se hyväksyttiin valtuustossa 3.10.2022 kiitos maininnoin. Myös Visit Vaasan strategia uudistettiin jo viime vuoden puolella. Parhaillaankin on menossa muutama mielenkiintoinen hanke. Niistä sitten lisää ehkä myöhemmin.

Aloitin vuoden vaihteessa taas myös Vaasan yliopistossa  Fokus-hankkeessa asiantuntijana.  Tällä kertaa hankkeen aiheena on työhyvinvoinnin johtaminen. Lisää infoa aiheesta löytyy hankkeen omilta sivuilta Fokukseen.fi. Tämä oli siis opiskeluaikojen (joista on muuten pelottavan kauan) jälkeen jo kolmas tuleminen Vaasan yliopiston palvelukseen.

Monityöpaikkainen -termiin törmäsin tuon Laihian projektin aikana ja totesin, että sellainenpa taidan juuri olla.Tämän oman firman projektien hoitamisen ja yliopistoroolin lisäksi minulla kun on näitä hallitusammattilaisen rooleja. Ehkä juuri tällainen monimuotoisuus ja monenlainen tekeminen on itselle kaikista antoisinta. Edelleen pääsee ja joutuu joka päivä oppimaan jotain uutta ja miettimään asioita uusilta kanteilta.

Mutta ne muutokset miksi sivuja pitää päivittää, liittyvät Ely-konsultoinnin kumppaniin. Mathias Hasselblatt 1dea Oy:stä aloittaa Leanetin uutena vastuuasiantuntijana Markkinointi ja Asiakkuudet -osuuden konsulttina. Tervetuloa Mathiakselle!